Tandlægeskræk​

Hos de fleste stammer tandlægeskræk tilbage til barndommen, hvor den er grundlagt under tandlægebesøg med en skrap eller upædagogisk tandlæge og et kedeligt miljø. Mange har været udsat for at få foretaget et utal af udboringer og fyldning med sølvamalgam, som man havde for vane dengang.

Skrækken kan stadigvæk sidde i kroppen og kan trigges af tanken om at skulle til tandlæge, lugten på en tandlægeklinik, lyden af boret, som kan høres mens man venter, uniformsbeklædte personer osv.

Denne triggerfaktor kan langt hen ad vejen undgås ved at der ikke lugter af tandlæge, er behagelige omgivelser, som ikke minder om de gamle tandlægeklinikker, personalet er afslappet og selv om et eventuelt arbejde i munden selvfølgelig skal udføres, er der også tid til at tale sammen, så at vi ved hvem du er, og du ved hvem vi er. Sagt på en anden måde; at der ikke bliver kørt tandlægefabrik, hvor patienter bare er et nummer i rækken.​

Vi har oplevet, at når der bliver taget vare om patienten, oplever mange at den tandlægeskræk de har haft forsvinder, og at de ikke længere har noget imod at gå til tandlægen. Desuden kan al tandlægebehandling i dag foretages smertefrit imens patienten faktisk kan ligge og slappe af.

Se i øvrigt udtalelser fra patienter som har haft tandlægeskræk under testimonials.​

TANDLÆGE

SUSANNE DRØJSBJERG

Rygaards Alle 8A, 1
​2900 Hellerup